Каде работиме

new_project-Map

Ние сме фокусирани на изградбата и развојот на проектот за бакар и злато “Иловица-Штука”  во Македонија, како и на профитабилната примена на големото искуство во истражување во рамките на нашата подружница во Бугарија.

Инфраструктурата во овој регион е високо развиена – сите наши проекти се лесно пристапни преку патишта или железница и се наоѓаат на неколку километри од снабдувачите со енергија. Широко распространетата железничка мрежа во југоисточна Европа ги поврзува проектите со топилници и неколку големи пристаништа.

Прочитајте повеќе за проектот Иловица-Штука овде.

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости