Соопштенија за печат

„Еуромакс“ објавува затворање на директна продажба преку приватна понуда на хартии од вредност

„Еуромакс Ресоурцес Лтд“, 14 март 2017 година (TSX: EOX; OTCQX: EOXFF): („Еуромакс“ или „Компанијата“) со задоволство го објавува затворањето на претходно објавената директна продажба преку приватна понуда на хартии од вредност („продажба преку приватна понуда “) на 3.325.582 обични акции на Компанијата по цена од 0,43 канадски долари по акција на конзорциум од инвеститори за нето добивка од 1,43 […]

„Еуромакс“ објавува директна продажба преку приватна понуда на хартии од вредност

„Еуромакс Ресоурцес Лтд“, 10 март 2017 година (TSX: EOX; OTCQX: EOXFF): („Еуромакс“ или „Компанијата“) со задоволство ја објавува директната продажба преку приватна понуда на хартии од вредност („продажба преку приватна понуда “) на 3.325.582 обични акции на Компанијата по цена од 0,43 канадски долари по акција на конзорциум од инвеститори за нето добивка од 1,43 […]

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости