Македонско злато и бакар

За ЕУРОМАКС

Стив Шарп

Добредојдовте на веб-страницата на македонската подружница на Euromax Resources. Работиме преку подружница која ја имаме во 100% сопственост, Еуромакс Ресоурцес ДОО Скопје, која ги поседува правата за проектот Иловица-Штука.

За информации за матичната компанија, Euromax Resources Ltd, кликнете овде.

За проектот Иловица-Штука

Нашиот главен проект е лоциран во југоисточна Македонија во општина Босилово на 20 километри од градот Струмица. Иловица-Штука е порфирско наоѓалиште на бакар и злато со дефинирани минерални ресурси и компанијата моментално развива серија детални технички студии за да се дефинира точниот обем и оптималниот план за развој на рудникот. Работата на проектната локација ја управуваат нашите висококвалификувани локални тимови.

Дознајте повеќе за проектот овде.

Прочитајте ги најчесто поставуваните прашања во врска со проектот Иловца-Штука.

биди информиран

Внесете ја Вашата е-пошта за новости